019 – 761 33 02


Vill du bli uppringd?

Please leave this field empty.

Eller vill du skicka ett meddelande till oss?

Please leave this field empty.

Genom din kontaktförfrågan samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.

Implantat

Oavsett om du saknar en tand eller har en dåligt passande helprotes så kan vi på Estetikcenter alltid erbjuda dig en lösning. Implantat har funnits länge och är en välbeprövad behandlingsmetod. Vi kan behandla enstaka tandförluster till större fall mha implantat. På Estetikcenter har vi valt att arbeta med endast Straumann implantat. Straumann är ett av världens ledande implantatföretag tillsamans med Nobel Biocare, Astratech och Biomet 3i. Vi använder oss av den bästa kvalitén när vi gör dina nya tänder, så att du som patient alltid ska känna dig trygg med din behandling hos oss.

Mer om Straumann Implantat


Hur går behandlingen till?

Första besöket

Vi träffar dig och lyssnar på dina behov samt önskemål. Vi informerar dig noggrannt om hur vi kan hjälpa just dig och tar eventuellt nödvändiga fotografier, röntgenbilder och avgjutningar på dina tänder. Du får även ett kostnadsförslag så du kan känna dig trygg med att priset aldrig ändras. Du får även med dig en informationsblankett om själva ingreppet.

Operationsdagen

Här utförs själva ingreppet. Inför denna dag kan vi erbjuda dig som önskar, lugnande medicin. Ingreppet utförs under lokalbedövning och tar va 20-60 min beroende på omfattning. När du går ifrån kliniken får du med dig skriftlig information samt dem mediciner som ev kan behövas efter operation.

Kontrolltid

Vi kontrollerar läkningen efter ca 10 dagar och tar bort eventuella stygn.