019 – 761 33 02


Vill du bli uppringd?

Please leave this field empty.

Eller vill du skicka ett meddelande till oss?

Please leave this field empty.

Genom din kontaktförfrågan samtycker du till att vi tar del av de personuppgifter du valt att delge.

Porslinfasader

Porslinsfasader använder vi oss av då du som patient önskar korrigera ex mindre snedställningar eller glipor mellan framtänderna.

Vi utför både fasader utan slipning samt fasader med endast 0.2 mm slipning på tänderna, kontakta oss för mer information

Första mötet

Vid första mötet så träffar du tandläkaren och får en möjlighet att i lugn och ro berätta om dina önskemål och det du vill ändra. Vi fotograferar dina tänder, tar röngenbilder och modellavtryck så att vi kan skapa en modell på hur slutresultatet kan bli. Vi utför en analys av ditt ansikte med hjälp av Digital Smile Design konceptet och presenterar resultaten i en presentation vid andra mötet.


Andra mötet

Nu avslöjar vi hur vi kan få det slutgiltiga resultat att se ut. Notera att vi fortfarande inte slipat på dina tänder. Vi placerar in en individuell avgjutning av ditt nya leende med ett provisoriskt material. Därefter fotograferas du och vi utför en polering av dina tänder, kostnadsfritt. Sedan går vi i lugn och ro igenom vad vi utförde på första mötet och resultatet av alla analys och presenterar allt för dig i en ny presentation.


Tredje mötet

Nu formas dina egna tänder och du får provisoriska ersättningar som är utförda enligt dina godkända modeller.


Fjärde mötet

De nya fasaderna provas ut och sätts fast.